det finns väl ingen livsmanual?!


Eller?!
Tänk om det finns en manual för hur vi ska leva livet för att det skulle bli perfekt?
Tänk om det finns ett sätt att leva som var det rätta?
Tänk om det inte är en slump att en blev deprimerad, en annan fick cancer och en tredje blev utbränd?
Tänk om allt det vi vet om världen inte är vad vi tror vi vet?
Hur spännande vore det inte att ta reda på det?!

 

HUMAN DESIGN RESETS YOUR LIFE

Human Design skulle man kunna säga är som en bruksanvisning, en manual på hur vi var och en på ett unikt sätt bäst möter livet, utmaningar, andra människor osv. Det ger en självkännedom som inte liknar något annat jag kommit i kontakt med. Det bästa är att det inte levererar några konstanta sanningar utan ger oss verktyg att själv laborera med kunskapen för att få upplevelsen av hur det funkar för just mig. 
I human design pratar man om att vi lever som våra icke-jag när egot har slagit rot i våra öppna mer sårbara delar. Det tar kommandot genom tankarna och för att genomskåda det och istället leva våra sanna jag så behöver vi förstå vad som är ego och vad som är sant.
Den processen leder ofrånkomligen till en nystart av vem du sannerligen ÄR.
Det kan ju låta både svårt och läskigt att nystartas men i själva verket är det den prägling vi utsatts för redan från tiden i mammas mage det som är verkligt läskigt. Det vi amplifierar från vår omgivning som skapar vårt icke-jag är transformerande att skifta. 
Det är skönt att vara sitt sanna jag. Det är fritt, lugnt och enkelt. Det spar enormt med energi för vi kan fokusera på vad som är sant för oss var och en och använda sinnet konstruktivt på det sätt som det är ämnat för.

 

FYSISKA SYMTOM & LOGISK PROCESS

Metamedicin förklarar processen som aktiveras på alla nivåer när vi upplever en oväntad chockartad situation som vi inte har strategier att hantera i stunden. En bio-logisk process som bla involverar celltillväxt och/eller virus och bakterier med konsekvensen symtom som sjukdom och smärta i våra kroppar.
När vi förstår den bakomliggande orsaken till de symtom vi upplever kan vi möta känsloreaktionen och heala chocken och därmed stödja processen och kroppen. 
Det är tryggt att förstå sina symtom och veta hur man kan ge stöd.

 

MITT LIVS HUVUDROLL

En kurs i mirakler talar om livet som en illusion, som filmen om mitt liv som mig själv. Det syfte vi har med vårt skenbara liv är vakna upp ur illusionen och återvända till källan, Gud eller vad vi nu vill kalla det.

Jag är ingen expert på En kurs i mirakler, men den hjälpte mig att få det perceptionsskifte jag behövde för att starta min andliga utveckling. 

Jag har fått rollen som mig själv och det är mitt mål att leva ut i den karaktären, syna egots tricks och göra det bästa av den här filmen innan jag återvänder till allas vårt ursprung. 

 

NYHET - ONLINEKURS - NYHET

ÖPPNA ÖGONEN & LÄR DIG FÖLJA MANUALEN

Under 12 veckor delas varannan vecka sex inspelade lektioner med rötter i human design, metamedicin, hypnosyntes och ur mina egna existentiella experiment och erfarenheter. Veckorna mellan lektionerna möts vi i sex livewebinar för guidningar inåt för att integrera och bädda för förändring. 
Medlemskap i en privat facebookgrupp ingår där jag finns som bollplank och för att svara på frågor och ge stöd.
Sen kommer det bli minst en bonusgåva

Det är en kurs för dig som har sökt en tid, som har läst och förkovrat dig och som vill koppla ihop sinne och hjärta för att kunna leva mer sant. Det är även en kurs för dig som är ny och nyfiken på att lära känna dig själv bättre och hur livet kan bemästras till fullo. 

I tio år har jag jobbat med transformation och vägledning, i ännu fler år har jag studerat och samlat kunskap i stort och smått. Jag har guidat många människors processer och fått äran att följa med på osannolika resor. Alltid en-till-en. Nu är jag redo att bjuda in till kurs. Jag vill dela med mig av mina erfarenheter, min samlade kunskap och min förmåga att guida till förändring. 

Just nu går jag en vidareutbildning till Human Designspecialist som redan har och definitivt kommer höja min kompetens avsevärt vilket också kommer att påverka priserna kommande år. Men nu finns möjligheten att som ett pilotprojekt, delta till halva priset mot feedback vid avslutad kurs.

Det här är stort för mig, jag har närt en längtan och en idé om detta i flera år och väntat både på det sanna konceptet och på rätt timing. Nu är jag redo och det brukar ju sägas att när the teacher is ready the students will come, så det blir upp till bevis! 
Innan du bestämmer dig är du välkommen att delta i ett gratis livewebinar där jag delar viktiga hållpunkter i vad som är ditt sanna jag och hur du känner det. Delta enkelt via din mobila enhet eller dator.

Anmäl dig till gratiswebinaret sön 24 nov kl 19:00 via den här länken.
Mer information om kursen som startar i januari, och om hur du anmäler dig kommer lite längre fram.

Tills vidare uppmuntrar jag dig att gå med i den här privata gruppen för oss likasinnade! Och ta med dig din unika energi och dela med dig av vem du är och vart du är just nu. Klicka bara på bilden här nedanför. 

 
Reset your life med Helena
Privat grupp · 39 medlemmar
Gå med i gruppen
Den här gruppen är ett utrymme för dig som älskar personlig utveckling, som älskar att förstå och lära känna ditt sanna jag. Den är för dig som vill l...
 

Tills vi hörs igen,
kramar Helena
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln