höstnytt och tankar om vaccin och virus

Plötsligt har vårt samhälle öppnat upp igen. Lika oväntat och ologiskt som det stängde. Det har gått 20 månader av restriktioner och begränsningar, av nya arbetsrutiner och sätt att umgås. Hur går vi ut i samhället igen? Är allt över? Många reagerar i motstånd, andra i glädje. Hur förhåller vi oss till den här tiden egentligen? Hur gör du? 

Jag har några nyheter att presentera som ska göra det enklare för alla som vill att testa och starta utforskande av ens sanna jag. Men först något helt annat..

För några veckor sen fick jag frågan från en vän hur jag tänker runt vaccin. Eftersom sådana öppna frågor kickar igång mig och min logiska energi hade jag inga svårigheter att svara. Lite intressant human design parentes men på "egen hand"  har jag haft väldigt svårt att dela mina åsikter om detta tidigare. Men fråga mig hur jag tänker och svar aktiveras från en källa större än jag själv.. 

I veckan fick jag dessutom en uppmaning om att vaccinera mig hemskickad samtidigt som barnen kom hem med uppmaningar från skolan om att även de bör vaccinera sig. Friska barn och ungdomar som inte själva påverkas nämnvärt av viruset? Innehåller det här vaccinet nån magi eller? Min logiska sida får helt enkelt inte ihop det.
 

vad tänker jag då?
 

Jag gjorde ett inlägg i facebookgruppen som fick bekräftande feedback så jag tänker att jag utvecklar och delar vidare här.
Ett första ställningstagande är att det inte finns ett rätt svar som är rätt för alla, det strider mot allt jag jobbar för och lever efter. 
Jag tänker att det inte finns något rätt eller fel, det är vad som blir tokigt i våra medier just nu, motsättningarna mellan för och emot. Det verkar vara viktigare att fokusera på att få andra att göra som en själv än att respektera varandra olikheter.

Jag förstår att de flesta hoppas på att man hittat vaccinet som utrotar viruset, det hade ju varit den enklaste lösningen. Men funkar det verkligen så? Det jag kan om virus är att de "försvinner" av sig själv. Virus är som farligast när ett nytt uppstår, sen muterar det och muterar tills det inte är farligt alls, en process som tar ca 1-1,5 år. Och det oavsett om det finns vaccin. 

Vad jag kan om vaccin är dels att det i bästa fall aktiverar våra kroppars egna immunförsvar så man bättre ska hantera det aktuella viruset om man skulle få det. Det jag också förstått är att om vaccin ens ska fungera så behöver det vara framforskat på ett isolerat virus så det är exakt rätt matchning. Och eftersom virus muterar rätt omgående så är det extremt svårt att få fram exakta vaccin. Och särskilt den här gången då man som jag förstått inte lyckats isolera ett specifikt virus. Det tar dessutom många många år att forska fram ett exakt vaccin och det hade bara gått ett år den här gången.
(Just den här informationen om virus och vaccin har jag tagit till mig av olika läkare och forskare som tyvärr inte fått något utrymme i vanlig media. De censureras hårt. Varför kan man undra, det vore ju fullt rimligt att ge allmänheten en chans att skapa en egen nyanserad bild.)
 

Men nog om det för det jag framförallt vill dela är det jag alltid tar fasta på.  De system jag lever och verkar efter - 

Enligt metamedicinens synsätt "använder" våra kroppar virus för att återställa balans efter en pågående konfliktchock, virus är alltså en del i läkningsprocessen av ett trauma, tex en känslomässig svårighet eller chock man tidigare upplevt. Vaccin tillför viruset utan den föregående konfliktchocken och skulle därmed störa den naturliga processen mot balans.

Enligt hypnosens synsätt menar man att vaccin är en suggestion till kroppen att tro att den själv inte klarar att hantera viruset. En tes som går helt i linje med Metamedicinen. Man fråntar alltså kroppen den naturliga förmågan att eliminera hot genom en helt naturlig process. Lite som att genom dopning tvinga fram mer och större muskler. Onaturligt och inte särskilt hälsosamt.


Jag tänker att den säkraste vägen till att få ett skydd mot virussjukdomar är att ha dem. Precis som man medvetet utsätter barn för vattkoppor för att de ska få ett naturligt skydd så tänker jag att det gäller de flesta virus. 

Jag tänker att till syvende och sist så är det min och din kropps motståndskraft som avgör om och hur sjuk vi blir.

Jag tänker att det bästa sättet att hantera virus bra är att jobba på sitt immunförsvar och höja sitt välmående, både mentalt, emotionellt och fysiskt.

Jag tänker att om ett vaccin fungerar så ska det ges till riskgrupper som av olika anledningar har en rubbning i den naturliga förmågan att hantera virus.

Jag tänker att eftersom vaccin inte eliminerar virus så kan det omöjligt spela roll vad var och en beslutar sig för. Viruset är lika "smittsamt" och verkligt hos en vaccinerad som hos en ovaccinerad. 

Jag tänker också att många hoppas på att ett vaccin ska rädda oss så vi kan återgå till det gamla livet igen. Jag tror inte på någon sådan allomfattande lösning tyvärr.

MEN, jag tänker att om man vill ta sprutan så ska man göra det! Om det känns rätt, lätt och expanderat i kroppen vid tanken. 

Jag tänker och tror att våra yngre generationer som är födda på det nya århundradet är bättre rustade än oss äldre. De har ett fysiskt system som kan hantera sånt som vi upplever som yttre hot i form av virus, vacciner och strålning utan att ta skada. 
Oavsett om man väljer att ta vaccinet eller inte ta det behöver man på samma sätt som i alla frågor, lita till sin kropps Ja-eller Nej-respons.

Håll fokus och intentionen att vad din inre respons svarat är vad som kommer göra din kropp gott. Är man i den tilliten och energin och inte har några som helst tvivel så tror jag man kan dricka gift utan att bli påverkad. På samma sätt som jag tror att om vi stoppar i oss saker i rädsla så kan vi bli sjuka av allt.

Kontentan i hur jag tänker är att vaccin går emot mitt sätt att leva. När jag frågar min kropp visar den motstånd så jag tackar nej för nu. Det svaret kanske ändras en dag och då är det också okej. 

Låt oss respektera varandras val.❤
 

nyheter i höst
 

Jag fortsätter utbilda mig i Human design och är inne på mitt tredje år av studier, experimenterande och utforskande av detta enorma system. Med det sagt så har jag ändrat lite i prissättning, min meny och de program jag erbjuder.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv