Reset_your_life-logo[1]

Välkommen till Malinas Värld

kost - näring - livsstil - coachning

Mitt främsta verktyg är bra näring. Ger vi oss det cellen behöver (näring-vatten-syre) ger cellen och kroppen det vi önskar: vitalisering, återhämtning & energi.
 

Vill du sova bättre? Få mer energi? Kan ditt immunförsvar förbättras? Vill du känna dig pigg & glad?
Slippa eksem? Lindra- eller helt bli fri från värk? Bli av med gasig uppsvälld mage? Känna lust för livet? Lindra PMS-besvär? Komma till rätta med vikten?
 

Har du svarat JA på någon av dessa frågor så föreslår jag att du bokar in dig på en konsultation hos mig, för att se hur vi kan gå vidare.


 

unik spa-massage

Ge dig själv en riktig paus! En helkroppsmassage med exklusiva eteriska oljor där hela kroppen får sin stund. Välj fokus för lugn eller energi. Noga utvald musik för att ta dig till en djup meditativ upplevelse av massagen. Som alltid jobbar jag i djup närvaro och i samarbete med ditt lymfsystem.
Med andra ord en magisk massage som lever och andas mitt uttryck. 

PRIS: 850kr för 60 min
BOKNING:  Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Eller ring/sms på 070-544 73 74.


 

HELANDE massage

Regndroppsteknik i kombination med dr Voddlers lymfdränage ger en magisk stund på massagebänken. Leder och muskler slappnar av, kotpelare och bäcken korrigerar sig samtidigt som jag, i samspråk med din kropp, ger en tolkning av vad den vill förmedla till dig.
Massagen tar en timme inklusive en kort pratstund om dina behov innan.

PRIS: 850kr för 60 min RDT eller 1250kr för 90 min individanpassad.
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Eller ring/sms på 070-544 73 74.


 

life-balansering

Du består av vibrerande energi, av frekvenser som vibrerar i olika hastighet. Ju långsammare vibrationer desto fastare energi, dvs din fysiska kropp. Dina tankar och känslor vibrerar med en mycket högre hastighet.
När vi drabbas av symtom kan vi genom att matcha frekvensen av organets friska vibration, stimulera kroppens självläkningsförmåga. Samtidigt får du information om vilket tema som ligger bakom obalansen vilket kan ge en förståelse för sambandet mellan vad du varit med om och din kropps och din mentala hälsa.

Du kopplas till LIFE-systemet och tar emot frekvenserna och informationen med ett öppet sinne och hjärta.
PRIS: 1250kr för 90 min
BOKNING: Maila mig ditt intresse så återkommer jag med förslag på tid. Eller ring/sms på 070-544 73 74.