prova-på gratis-program
 

vägledd inre guidning
- nuet -

miniprogram med
helena & malina

väck upp ditt sanna jag

online program


knäck koden till hur du kan få ut det bästa av dig själv och livet.
 

gör-det-själv - online
grundkurs - 3 månader

mentorsprogram - online
avancerad - 9 månader
När du satsar på dig själv och investerar i din utveckling
kommer du kicka igång ett naturligt driv och motivation att skapa ditt drömliv.

På köpet får både förståelse och verktyg i hur du lätt och smidigt förhåller dig till livet samtidigt som du lugnt och tryggt får göra upp med det förflutna
och bli starkare av erfarenheterna.

 

 
Mitt motto och min livsväg handlar om att leva som jag lär. Allt jag delar och lär ut har jag utforskat och testat. Jag har alltid haft svårt att anamma ett specifikt koncept som den enda vägen utan plockar gärna godbitarna ur många olika. Allt handlar om vad jag själv upplever har fungerat när jag känt att livet varit tufft. Men det handlar även om vad som fungerat när det kommer till att läka och bli fri från gamla svåra erfarenheter.

 

öppna ögonen
 

I gör-det-själv-programmet Öppna ögonen har jag samlat det som är grunden för min livsåskådning i en intensivkurs. Den tar upp stora ämnen på ett djupt men ändå lättförståeligt sätt. Lektioner varvas med övningar och tips på böcker och filmer jag uppskattat och i de inspelade livewebinaren har frågor som dykt upp hos tidigare deltagare besvarats. Varje liveinspelning avslutas med en inre guidning utifrån varje deltema. Guidningarna är transformativa och ger stöd till den inre utvecklingen. Teorin implementeras och får upplevas vilket är själva kärnan i den här inre resan.

En kurs som kickstartar din inre resa helt enkelt! 

Den passar dig som precis börjat söka och även dig som kommit en bit på vägen. Läs mer om kursen här.

 

aktivera ditt sanna jag
 

I mentorsprogrammet erbjuder jag just det jag själv älskat att ha under min inre utvecklingsresa. En egen instruktionsbok, regelbundna sessioner och kontinuerligt stöd över tid. Du har möjlighet att ha kontakt och bolla frågor och symtom mellan sessioner och inspelningar som du dessutom kan lyssna på om och om igen. Känslan att ha stöd och någon som håller din rygg när livet utmanar eller sinnet snurrar av förvirring och frågor gör att utveckling blir både möjlig och rolig.

Jag vet att det är svårt att själv klara av att skapa en förändring i livet. Vardagens ekorrhjul är kraftfullt. Egot är både självkritiskt och dömande, det är magnetiskt och manipulerande och lockar en att välja det gamla och många gånger uttjänta sättet vilket gör att livet upprepar sig.

Du som har processat en del med dig själv redan vet att det kan vara svårt att hålla i och hålla ut.

Du som är helt ny för både human design och inre arbete kan känna dig trygg i att du inte är ensam, du är med i en gemenskap med andra likasinnade.

Läs mer om programmet här.


Varmt välkommen med på din livs resa❣