human design


din alldeles egna bruksanvisning
 

"Human Design är inte ett trossystem. Det kräver inte att du tror på någonting. Det är varken berättelser eller filosofi. Det är en konkret karta över ens väsen, en kartläggning av din genetiska kod. Detta systems förmåga att detaljerat kunna beskriva mekaniken i vår natur med ett sådant djup avslöjar vår fullständiga natur i alla dess finesser. Human Design öppnar dörren till potentialen i självkärlek, kärlek till livet och andras kärlek genom förståelse." 
Översättning citat av Ra Uru Hu, grundare av HDS


Human design är som en manual, en bruksanvisning över Dig själv. Human Design ger dig fakta & en förståelse som kärleksfullt visar dig sanningen om dig själv. Det är egentligen enkelt och helt naturligt att vara du. Tänk om allt du kämpat med hos dig själv beror på att du försökt följa någon annans manual och kanske motarbetat den du Är?


Din Human design har många lager av detaljerad information om ditt sanna jag. Vad din energityp heter och vilken inre kompass du har kan du själv ta reda på genom att skapa en gratis karta med länken här nedanför. För att förstå hur informationen spelas ut i dig och i dina relationer kan du boka en coachning. Då får du lära dig hur du kan använda dig av informationen och manualen för att förbättra ditt liv och leda dig själv i kärlek. 

Har du beteenden och utmaningar som du inte blir klok på? Vill du öka din självkännedom? Vill du förstå ditt unika syfte i livet?

Ta en djupare titt på dig själv utifrån din aktuella livssituation och få en helt annan förståelse av dig själv och situationen som ger kraft och motiation att justera vad som behövs för att leva i linje med din design.

SESSIONSPRIS: 1200 kr för 60 min. Alla sessioner sker på skype.

BOKNING: Använd bokningslänken här nedan och förbered dig med info om din födelsetid-dag-månad-år och ort, jag behöver uppgifterna ett par dagar innan vi möts på Skype. HUMAN DESIGN - PARTY
Att prata om Human design är det roligaste som finns om du är nyfiken på vem du och dina vänner är. I ett party möts vi i mindre grupper där vi tittar på era charts och pratar om Human designsystemet och de grundläggande delarna. 
Ni får hjälp att ta fram er chart/karta i förväg så det blir roligare att följa med i snacket. Fritt fram för frågor och diskussion.

Tänk som ett tupperware party. Du som drar ihop ett sällskap och fixar fika är med helt gratis. Övriga deltagare betalar 222kr per person vid minst 5 deltagare.
Ett gyllene tillfälle för dig som är helt ny för Human designsystemet eller för dig som vill förstå mer och kunna ställa frågor.
Tidsåtgång ca 2,5 timmar inklusive fikapaus. 

PRIS: 1110kr (om färre än 5) eller 222kr per person.

BOKNING: Onsdagar kl 18 eller söndagar kl 15 eller 18. Maila mig för att hitta en tid. 


sagt av klienter
 

"Ruskigt att få sig själv beskriven på ett sånt sanningsenligt sätt. Landade i en skön känsla av tillit och tillfredställelse jag är där jag skall vara. Tack nu skall jag sova på lite saker " /Ron


 

"Jag har en längre tid varit helt säker på att jag och alla andra har ett syfte att göra något speciellt och att tankens kraft är det starkaste eller rättare sagt det som är allas naturliga flöde och tillstånd. Jag har ofta fått bevis på att det är så. Av någon anledning, är det väldigt svårt att bryta sina mönster för att leva upp till det. Det är alltid bra att bli påmind och Helena hjälpte mig att se det nu klarare. Dagen efter att Helena visat mig vem jag är och hur jag fungerar genom min karta så tog jag och ändrade vissa saker med jobb samt fokus och redan samma dag fich jag energin tillbaka och saker kom till mig som om jag vore en magnet för det jag behöver. Det känns stort och märkligt men samtidigt som jag skrev tidigare helt naturligt. Jag kan varmt rekommendera Helena för alla ni som snubblar in på detta så är hon en del av er personliga stig." /Jonas
  

"Human Design förklarade tex min omedvetna förmåga att förstå och läsa av andra som tidigare gjort att jag sett mig själv som otillräcklig, jag fick veta att jag blir ett offer när jag inte är sann med mig själv, bitterheten och hjälplösheten är en feedback på att jag inte lever som jag! Jag lärde mig att jag som är en Projektor inte är gjord för att arbeta långa många timmar om dagen och att jag behöver bli inbjuden för att nå fram med vad jag ser. Jag som känt mig så avvisad genom åren när jag velat guida och ge fina råd och det inte tagits emot. Det var alltså helt opersonligt! Wow! 

Med Human Design fick jag en förståelse för mig själv som jag aldrig känt och jag lärde mig att när vi nystartar oss själva i linje med vår Human Design så väcker vi upp vårt sanna jag och får stöd av livet att leva vårt högsta syfte. Sedan 2014 har jag utforskat och experimenterat med detta och steg för steg väcker jag upp mitt sanna jag, all offermentalitet och bitterhet har tinat bort till förmån för en sötma som gör att jag verkligen njuter av livet som jag. Allt jag lär mig om Human Design är fullkomligt hänförande och jag är helt frälst!"
/Helena