lämna strävan & bli fri

individuellt program över 6 månader - "lämna strävan & bli fri"

I det här programmet över sex månader erbjuder jag just det jag själv älskat att ha under min utvecklingsresa.
Regelbundna sessioner över tid. Möjliget att ha kontakt och bolla frågor och symtom mellan sessionerna och inspelningar att lyssna på om och om igen. 

Av erfarenhet vet jag att det är svårt att hålla i och hålla ut när man dyker in i sig själv. Det är smärtsamt, förvirrande, kroppen reagerar och många gånger förstår man ingenting och man vill bara att någon ska lösa det åt en!

Steg för steg reder vi ut din livssituation och hittar vad som är sanna val för dig. Vi möter, släpper och skiftar det som behöver förändras och ger utrymme för sår att läkas. I takt med att dina hinder släpper känner du din sanna riktning och vilka val som är dags att göra. Allt utifrån var du är och vad du vill.

 

Vad menas med strävan?

När livet spinner på i det tempo och med de krav som vårt samhälle ställer på oss är det inte ovanligt att vi upplever kaos. Vi går in i ett slags överlevnadsmood som handlar om att försöka få vardagen att flyta på. Vi blir experter på att fixa och trixa och lösa praktiska problem, logistik kan vi doktorera på när vi under många år styrt upp middagsplaneringar, barnens aktiviteter, städ, tvätt, handling, egentid, tid med partnern, med vänner och så har vi hunnit att jobba däremellan oxå så vi kunnat planera för semesteraktiviteterna som ska tillfredsställa alla i familjen.. Puh. Livet blir inte så vilsamt och njutningsfullt utan mer som att gå i ständig motvind, ibland lättare vindbyar men även med orkanstyrka. Ett ekorrhjul som ska snurra till vilket pris som helst.

 

vad gör du för att bryta det här ekorrhjulet?

När du är mitt i en kaotisk tillvaro så är det svårt att se klart på situationen, det är nästan omöjligt att zooma ut och byta perspektiv för upplevelsen är så överväldigande, du är ett med vad du tänker, känner och upplever vilket känns som ett enda stort trassel utan någon ände att börja nysta i. Du = kaos.

Jag älskar människors trassel och kaos, att få djupdyka och reda ut, hitta mönster och guldkorn där du inte ser annat än en sandig gegga. Man kan säga att min superkraft är att se den röda tråden i den stora bilden, att se hur du kan vända strävan till njutning och var trasslets trådändar är att finna. Jag ger dig helt enkelt svar på de bakomliggande orsakerna och lösningen ut. Eller snarare in. Till ditt sanna jag. Hjälper dig att stoppa hjulet och hitta din sanna riktning.

När allt känns tungt, motigt eller stressigt och förvirrande kan livet tyckas meningslöst men glädjande kan jag informera att det alltid finns en mening att finna när livet utmanar. Du kanske behöver hjälp att se den meningen, men den finns. Meningslöst blir det bara om du inte är villig att ta dig igenom utmaningen utan stannar där och låter livet göra dig till ett offer för omständigheterna. Sannolikheten är då att utmaningarna även upprepar sig i olika former.

 

Vill du ha hjälp att se och förstå meningen?

När vi jobbar tillsammans ligger inte fokus vid det förflutna utan vi utgår från det du står i just nu. Under processens gång kommer vi reda ut trådar för dig att följa men även för att släppa och lämna bakom dig. Vi kommer göra besök bakåt i tiden om och när det är nödvändigt i syfte att läka det som behövs för att du ska få energi och kraft att välja nytt.

Samtidigt som vi nystar och reder ut så kommer du nå nya insikter, få förståelse för dig själv och sluta fred med din livssituation. Du kommer lära dig om hur du fungerar och hur du bejakar dina naturliga förmågor, dina superkrafter. Men du kommer även lära dig hur du omvandlar dina sårbarheter till gåvor. 


Målet är att reda ut, klargöra och metodiskt intuitivt föra dig mot ett njutningsfullt liv. Mot den människa du Är och som du är redo att vara, helt lätt och naturligt. Det är en fantastisk känsla att bara vara sig själv som det unika jag vi alla ÄR. 

Med det sagt innebär det inte att det inte krävs någon insats från din sida. Det gör det. Du behöver vara engagerad och 100% hängiven din process med nyfikenhet på din förändring. Vill du bara att problemen ska försvinna och lösas som i en quickfix då är jag inte rätt person för dig. 

 

känner du igen dig...

Anpassar du dig till andra så du lätt tappar dig själv i dina relationer?
Ställer du dig själv och dina behov åt sidan för dina nära och kära?
Har du svårt att ta plats och uttrycka din vilja/behov/önskning?
Får du dåligt samvete om du prioriterar dig själv?
Känner du dig ofta frustrerad, bitter och besviken, kanske arg?

 
Längtar du efter mer livsglädje?
Vill du njuta av livet?
 
Behöver du min hjälp?

 

Vill du ha hjälp att befria dig & fördjupa kontakten med dig?

Många tillskriver njuta av livet som något som inte är för alla. Att njuta av livet kan man bara om man haft tur. Eller om man har pengar, och hälsa. Det är minsann inte lätt att leva. Det är utmanande på många sätt och det krävs mycket möda och stort besvär för att tjäna sitt leverne. Och tänk på barnen som svälter och på alla tiggare och på alla som drabbats av obotliga svåra sjukdomar. Men är det verkligen sanningen?!
 

En gammal föreställning är att för att njuta av livet behöver man:
  • mycket pengar
  • vara frisk
  • mycket fri tid
  • en perfekt relation osv
Men det här är gamla föreställningar som inte längre stämmer med verkligheten.


Vi har på något sätt har köpt in till att tro på dem. Men det betyder inte att det är sant. Att njuta av livet och av dig själv är ett val. Vi kan inte påverka vad vi varit med om eller lärt oss genom erfarenheter och prägling men vi kan påverka hur vi förhåller oss till allt detta.

Det du kan välja är att möta det gamla för att lära och gå vidare utan att släpa med dig bagaget som en börda. Du kan välja att söka efter guldet i varje smärtsam upplevelse. 

Är du mogen att släppa det gamla och börja njuta av livet?

Känner du att hjärtat sjunger och cellerna dansar, då är det allt du behöver veta, och nu är det dags att sätta igång! Jag har hur mycket som helst att ge till dig i din process om du är redo att ta emot. Däremot har jag bara utrymme att ta emot ett fåtal personer per kvartal för detta program så skicka in ditt intresse snarast så det inte dröjer för länge innan du kan starta. 

Varmt varmt välkommen att höra av dig för att se vad jag kan göra för dig, fyll i formuläret så kontaktar jag dig inom kort för ett kort samtal där vi ser om det här är rätt för dig! (vill du hellre chatta/maila så går det såklart bra)
 

anmälan

Just nu tar jag inte emot nya klienter i det här programmet. Vill du ha min hjälp så skriv ett mail så löser vi det.


Vill du att jag är med på din resa så ser jag fram emot din kontakt!
Varmt välkommen

Helena