reset your life events
 

INTRESSE-CHECK !!


Önskemål har kommit på en ny retreat och vi vill, men vill ni?

Kanske vi ordnar något i ett enklare format. Om det finns tillräckligt med intresse vill säga.

Behöver du en paus innan hösten drar igång kanske? Behöver du hjälp att stilla ditt aktiva sinne eller släppa begränsande bagage? Eller har du kanske bara lust att hänga med oss ett par dagar här i Östersund och ta del av vårt magiska samspel och de transformerande guidningar och healingmediationer vi gör? Kanske önskar du ett visst tema? 

Lämna ditt intresse och förslag via knappen här så får vi se om det är något vi ska göra.

 

Många söker efter sin väg, sig själv, sin hälsa och sitt mående. Söker bland olika behandlingsformer, terapier och mirakelkurer. Enormt med tid och energi läggs på detta sökande efter det rätta för just mig. Det vi vill bidra med är en väg till att sluta leta.
Istället för att springa på en mängd olika behandlingar och sessioner som glöms bort i samma ögonblick du kliver ut ur behandlingsrummet och in i vardagen igen så ger vi dig ett annat alternativ, ett som varar över tid. 

Våra retreats går på djupet, löser upp och skiftar de blockeringar, hinder och trauman du bär inom dig. Inte för att våra metoder är de bästa utan för att vi möter dig i utrymmet där du redan är hel, fri och full av hälsa och livsglädje. Bubblan vi skapar tillsammans i en retreat ger ingen plats för blockeringar att finnas kvar. Dina bekymmer blir som troll som spricker i solen och det är i sprickorna ljuset av ditt inre expanderar och transformationen sker från puppa till den vackraste av fjärilar...

Våra retreats är inte för alla så känn noga efter om det resonerar sant inom dig. Om så, då är vi rätt personer för din utveckling!
 

reset-kvällar

Älskar du när lugnet inom dig är navet i din vardag? Vi älskar att skapa utrymme och guida in till det lugnet.
I guidning och meditation med teman som är på ytan i nuet lotsar vi dig inåt, håller utrymme och samtidigt får du stöd med healing och eteriska oljor.
Det är en lättsam möjlighet att möta oss, Malina och Helena, och få en smak av det vi erbjuder.

Nu även i webinarform!
Se aktuella datum och tider


 

omstarta livet RETREAT PÅ HÖGLUNDA GÅRD

Den 4-7 juni 2020. En långweekend för att omstarta dig inför sommar och ledigheter.

Den här gången bjuder vi in till Höglunda Gård några mil utanför Östersund. Djur, natur, vackra vyer och hemlagad närproducerad mat. En mysig oas i Jämtlands vackra natur.

Det blir en helg fylld med läkande guidningar, healingmeditationer, samvaro och samtal med likasinnade. 

mer information och anmälan

DELTAGAR-KOMMENTARER FRÅN FJÄLLRETREAT


"Det blev perfekt. Visste knappt vad jag förväntade mig och det blev mycket bättre. Fantastiska miljöer.
Om ledarna; magiska, närvarande, tillgängliga. Jag har återfått kontakten med mig själv och min inre röst. Känner mig lugnare och gladare än på flera år."

"Naturupplevelser, varvat med meditation, guidningar och yoga är stort, mjukt, varmt och vackert! Allt detta med stillhet i vandring, fika utomhus, god mat i trevligt sällskap, få lyssna och bli lyssnad på är perfekt upplägg.
Jag har fått med mig; Att försöka se och känna hur jag vill ha det och inte fokusera på hur, var, och när jag ska komma dit. Vänta in! Känna in. Ta ett steg i taget. Jag tänker glädjas över det jag har idag/det som är viktigt för mig."

"Kombinationen med er tre är sagolik! fysisk och psykisk. Ni är lugna o trygga o det gör att man själv känner sig trygg i sin egen resa. Det är stort utrymme att utvecklas i ert sällskap. Jag har fått med mig; Mig själv! Verktyg att möta vardagen med. Minnen. Nya fina möten med fantastiska människor."

"Om ledarna; Fina själar! Mänskliga och jordnära. Delaktiga och känslosamma. Omsorgsfulla och förtroendeingivande. Lugnande stämmor.
Härlig kombination av natur, yoga, healing, mediationer och guidningar. Fint att bli "tvingad" att dela upplevelser med andra deltagare. Man blir på så vis gott känd med andra likasinnade, vilket ger meningsfulla möten.
Jag har fått med mig; En harmonisk själ med större tillit till mig själv, vad som är jag. Jag har lov att sätta gränser, ta hand om mig själv. Jag har lov att vara lycklig."


 

dagsvandringar sommaren 2019

Blanktjärn -17 Blanktjärn -17

Vi erbjuder dagsvandringar i närvaro till våra olika smultronställen i Jämtland.
Ta chansen att under en dag välkomna dina inre troll till närvarons läkande utrymme.

Vi mediterar, coachar och healar er under dagen samtidigt som vi njuter av att vara i rörelse och av den stödjande miljön.

Läs mer
 

spanienretreat 16-21 maj 2019

Bland Kataloniens gröna kullar bjuder vi med till en retreat för att fördjupa kontakten med ditt inre och befria dig från gammalt bagage som hindrar dig.

Ta del av guidningar, healing och övningar i kombination med fysisk aktivitet och musik där ditt inre ljus vaknar. Samtidigt bjuds vi på fantastisk mat och en magisk miljö. En upplevelse bortom ord. 

Läs mer 

DELTAGAR-KOMMENTARER FRÅN SPANIEN
 

"Oerhört bra. Jag kom förvirrad och har steg för steg vägletts till en klarhet. Har med mig verktyg hem för att faktiskt förändra mitt liv i enlighet med mina drömmar. Lagom dagsupplägg. Flexibelt men med tydlig tanke. ...Jag har fått hjälp att binda ihop en massa tåtar till en helhet." /Mia 

"Ni är ett fantastiskt samspelt team! Lyssnar in, ger av er själva. Stämmer av och leder oss med varsamma men bestämda steg. Ni vet precis vad ni gör och ni gör det så rätt! /Anna 

"Jag har känt mig i trygga händer hela tiden och ni har lärt mig mer om mig själv än jag trodde va möjligt! Ni är fantastiska förebilder och jag är tacksam att ni kom in i mitt liv <3 Fantastiskt bra upplägg! Platsen, boendet, erat tänk och planering känns genomtänkt och givande. Toppen med sittning både för- och eftermiddag med gott om tid för vila och återhämtning." /Elisabeth 

"Ni är fantastiska ihop och var och en för sig. Seriositet blandet med humor och genuin omtanke om var och en. Jag har fått med mig glädje och en känsla av nystart i livet." /Eva 

"Vi arbetar lagom mycket tid så det finns utrymme att krackelera, återhämta och reflektera. Tack Malina för alla oljor och healing. Tack Helena för läsning av kartan fast det var tufft. Tack båda två för guidning, stöttning, återkoppling och för att ni är så vidsynta och håller koll på hur vi mår. Det här skulle finnas på recept." /AnnChristine 

"Bra team med stöttning och ledning. Jag är bara positiv. Har fått med mig tankar om hur jag ska göra med mig själv och hur jag funkar. Tack tack tack." /Thomas