Retreat i Spanien

16 - 21 maj 2019  

Nu börjar det bli hög tid att boka din plats om du inte redan gjort det.

Inför den här tredje retreaten på Masia d'Amer har det skett en del uppdateringar. Nu välkomnas vi till en privat lantlig resort där vi har hela Masia för oss själva. Bl a är restaurangen omgjord till ett mysigt vardagsrum och lounge där vi i lugn och ro kan hålla våra guidningar och samtal om det är för varmt att vara utomhus.

Förutom Masia så är även vi själva också uppdaterade till versioner i linje med 20.19. För att arbeta med andras utveckling kan vi inte låta bli att utveckla oss själva. Att leva som vi lär är en intention vi följer och inga symtom eller blockeringar passerar oss obemärkt förbi. Vi möter er i år från en ny plattform där vi ser fram emot att bidra och göra skillnad i era liv!

Resorna som varit har överträffat alla våra förhoppningar med råge! Så mycket känslor, så många skratt och magiska upplevelser. Läs om första resan i den här länken: http://www.resetyourlife.se/2017/06/09/modet-att-omstarta-37341181

 • Älskar du värmen? Älskar du vacker natur? Älskar du äventyr?
 • Njuter du av egen tid? Njuter du av nuet? Njuter du av omhändertagande och god äkta mat?
 • Behöver du vila? Behöver du tid och utrymme att landa och sortera din livssituation? Behöver du bejaka Dig och Dina behov?
   

Våra retreats är möjligheter att fördjupa kontakten med ditt inre, höja din grundfrekvens till en ny nivå. Som en uppdatering. En level up. Fyll din energi, städa och läk ditt förflutna och återfå hopp och tillförsikt till livet. Sådant du inte längre gynnas av släpps och fram växer en förfinad version av dig själv. Dags för level 20.19?

Vi kombinerar olika övningar och aktiviteter med helande beröring, djup guidning in till ditt inre med toner till intuitivt utvald musik och mirakel sker. När vi skapar ett sådant space över flera dagar öppnas våra hjärtan för kärlek. Till dig. Till livet.
 

 • längtar du efter några egna dagar i frihet, värme och stödjande samvaro?
 • har du behov av att komma ifrån, få distans, landa och sortera?
 • njuter du av vackra miljöer, god mat och meningsfulla samtal med likasinnade? 
 • längtar du efter en fördjupad kontakt med dig själv utan att störas av vardagen?
 • behöver få hjälp att möta & släppa ditt förflutnas bojor?
 • vill du läka din själ?


Istället för många olika behandlingar och sessioner för att må bra så erbjuder vi ett stödjande utrymme i vacker miljö där du går in i en bubbla av helande närvaro. Dagar som ger dig insikter, stöd och vila. Med hjälp av vår närvaro och med vår kunskap och kompetens jobbar vi för att skapa en fantastisk upplevelse för dig att bära med dig och leva utifrån, i resten av ditt liv. Allt utifrån där du är och vad du har lust till. Vi loggar ut oss från omvärldens stress och krav och loggar in i hjärtat. 


 

innehåll

 • Intuitiv guidning. För att möta, lösa öppna och förstå dig själv och livet.
 • Healing.
 • Samtal och vägledning.
 • Meditation, i tystnad och i rörelse.
 • Massor av samtal med likasinnade, djupa kontakter med glädje och mycket skratt.
 • Helpension med fantastiskt god spansk mat och måltidsdryck, med eller utan alkohol.
 • Del i dubbel- eller fyrbäddsrum. 

Retreaten är en individuell process i grupp och den blir vad vi tillsammans gör den till. Ju mer öppen och dedikerad du är, ju större upplevelser och skiften får du. Men du möter bara det du är redo för så allt sker i din takt.
 

  pris & information

Tid: 16-21 maj. Vi inleder med en sen välkomstmiddag på torsdagen och avslutar med en morgonsamling på tisdagen. 

Pris: 12 850kr 

Ingår: allt på plats - del i något av de lyxiga dubbelrummen eller i sviten för fyra personer. Helpension med dryck och transfer från och tillbaka till flygplatsen i Barcelona.

Ingår inte: Flygresan till Barcelona bokar du själv separat. Tips är via ticket eller flygcity.se

Anmälan: Klicka på anmälningsknappen och fyll i formuläret. Anmälan blir giltig i och med att du fått din bekräftelse och första större delbetalningen. Slutbetalning gör du med kort på plats. OBS anmälan är nu stängd

Gruppen: Det är en exklusiv retreat med plats för endast tio deltagare förutom oss två ledare.

Övrigt: ev allergier meddelar du i samband med anmälan.
Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

feedback från föregående resa

"Jag är imponerad över hur mycket som vi hann med, vilken enorm resa som gjordes på fyra dagar. Skickligt upplagt för att det skulle kunna hända. Om jag ska sammanfatta upplevelsen med ett ord så skulle det vara "mäktigt"!!
Tusen tack till Helena och Malina för er skicklighet och er känsla för vad som behövdes för att vi skulle kunna genomföra denna inre resa! Ni har en enorm känsla för vad som behövts för att vi skulle utvecklas"
 Johanna 

"Jag gillar blandningen och lagomt tempo med några timmar vid poolen också. Ni är super! Ni har två fantastiska själar som bara lyser om er. Ni inger ett lugn och en trygghet som behövs. Ni har hållit en lagom profil - låtit oss vara när det behövts. Men också kommit fram när jag trott att jag velat vara själv, men istället behövt er. Är supernöjd!  ❤️ " Malin

"Ni är kunniga och inkännande. Mycket klokskap. Jag känner stor tacksamhet att jag fått dela de här dagarna med er." AnnChristine

"Ni var fantastiska i samspelet er emellan. Eran lyhördhet mot oss var och en. Era specifika kunskaper. Ni är unika." Marianne

för vem?

för dig som ibland känner att du:
 • är trött. Trött på din livssituation, på ditt mående, på ditt jobb, dina relationer, på livet.
 • är less. På att söka efter lösningar, på att räkna ut hur lösningen ser ut eller när den kommer.
 • är förvirrad. För att livet känns kaotiskt och svårt, du vet inte vart du ska börja reda ut allt trassel.
 • är frustrerad. På att ingen förändring sker, på att inte bli hörd eller sedd, på att andra inte förstår dig.
 • är begränsad. Av fysiska hinder, av pengar, av ansvar och åtaganden.
 • är ledsen. Över livets utmaningar, sorg, smärta, maktlöshet.

 
och för dig som längtar efter: 

 • lättnad. Att låta livet levas, go with the flow.
 • lugn. Att landa i ditt inre, få kontakt med dig själv igen.
 • energi. Att känna dig påfylld, att kraft finns även efter en prestation.
 • glädje. Att njuta mer och känna dig tillfredsställd.
 • frihet. Att kunna göra val och sätta gränser som är sanna för dig.
 • riktning. Att veta var du är på väg och varför, och att känna lugn även om sikten är skymd ibland.
 • hopp och tillförsikt. Att få enkla nycklar som fungerar i vardagen.
 • förändring & självläkning. Att förstå kroppens sätt att kommunicera med dig.
 • samhörighet. Att få möta andra likasinnade och känna att du bidrar och hör till.

om Masia dÀmer

Ca 1,5 timme från Barcelonas puls ligger Masia d'Amer, ett medeltida men modernt inrett lantligt resort vid foten av berget Santa Brigida och omgivet av bergen i Guilleries, med en fantastisk utsikt över slätten i La Selva och Girona och med närhet till leder för sköna morgonpromenader och meditativa vandringar.

Stället är perfekt för vårt syfte och för avkopplande och helande dagar. Miljön är avskild, vacker och stödjande där den ligger som en oas mitt ute på Kataloniens landsbygd bland gröna berg och dalar. 


En pool med utsikt över dalen finns till vårt förfogande där vi har en hel uteterrass att uttnyttja för sol och bad mellan sittningarna. Inomhus finns en lounge/vardagsrum för samkväm och samtal där vi även har de sittningar som inte sker utomhus.

Vid sidan av de gemensamma aktiviteterna kommer det finna tid att reflektera, njuta av platsen och naturen, vila vid poolen, och umgås med andra som kommit dit med samma fokus och motivation som du.

program

Dagsupplägg med reservation för variation dag för dag:

ca 07:30 morgonmeditation i tystnad, frivilligt
ca 09:00 frukost 
ca 10:00 sittning, genomgång av specifikt tema
              guidning eller guidad meditation och healing, alt utfärd eller vandring
ca 13:00 lunch och fri tid för reflektion, övningar och umgänge, sol & bad vid poolen
ca 17:00 sittning, genomgång av specifikt tema
              guidningar och healing
ca 20:00 middag gemensamt och sen fri tid för reflektion, umgänge i den mysiga miljön

Det här är ett skelett för oss att tillsammans fylla och utveckla utifrån behov i gruppen och utifrån vad vi känner in. Fokus är medveten närvaro för utveckling och för att få djupare kontakt med vårt inre. Vi håller ett öppet och välkomnande sinne för möta det som kommer till ytan i de olika övningarna. Allt i din egen takt med tryggt stöd från oss ledare och varandra.

Vill du veta mer vad en guidning är och hur vi jobbar rekommenderar vi dig att antingen närvara vid någon av de Reset your life-kvällar vi erbjuder både live i Östersund eller köp de inspelade livewebinaren vi satt samman i två olika paket här på hemsidan. Allt aktuellt ligger på hemsidan under event och på facebook.se/resetylife.
 

Vi erbjuder vår trygga och kompetenta guidning och närvaro under retreatens gång. Tillsammans besitter vi en bredd som är unik och kraftfull och vi hjälper dig utifrån var du är och vad du är mogen att öppna upp för. Mellan de gemensamma aktiviteterna finns vi tillgängliga för dig och din process under hela resan. Vårt mål att att du ska ha klivit in till en helt ny "level" av dig själv när du lämnar retreaten för att åka hem. 

Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar.

Känner du att ditt hjärta sjunger och dina celler dansar vid tanken på att följa med oss? Då är du vår perfekta medresenär!!