OMSTARTA LIVET RETREAT

EN LÅNGHELG PÅ HÖGLUNDA GÅRD

Möt dig själv i vackra Jämtland, några mil utanför Östersund ligger platsen som kallat oss den här gången. 

Ta en paus från vardagen. Ge dig tid och utrymme att låta ditt inre kaos stilla sig, hitta ditt nästa steg och släpp vad som hindrat dig att ta det.

Nära djuren på gården, naturen och med utsikten över Storsjön som vy skapar vi de bästa förutsättningarna att möta ditt inre. 

Som vanligt är basen i våra retreater den helande bubblan av närvaro i kombination med Malinas intuitiva healingmeditationer och Helenas guidningar som tryggt låter dig möta och läka dina inre sår. I de gemensamma sittningarna får du hjälp till nya insikter och vägledning till att göra sanna val utifrån där du är.
 

för vem?

FÖR DIG SOM SÖKER SVAR..

- känner du dig förvirrad och längtar efter klarhet?
- känner du tvivel och längtar efter trygghet?
- känner du dig vilse och längtar efter riktning?
- känner du dig tom och längtar efter mening?
- känner du dig drabbad av livet och längtar efter att förstå?

Eller vill du som mår rätt bra hitta din riktning och må ännu bättre?

Livet är en resa och vi dess resenär som vill njuta, uppleva och bemästra livet till fullo men det är lätt att gå fel, fastna i cirklar, luras med i andras resor eller stöta på hinder. Det dyker upp förseningar, inställda flighter, tåg med signalfel och bilar som gått sönder. Vi kanske kör på snabbare än tillåten hastighet eller så blåser det upp till storm på kryssningen.
Någon gång i livet hamnar de flesta i upplevelsen av att inte själv kunna påverka sin resa och att kunna njuta känns avlägset.

Då är det dags att ta en paus. En retreat som kan ge dig de svar du längtar efter.

 

info & anmälan

Tider: samling på Höglunda gård torsdag den 4 juni kl 18:00. Avslut vid lunch på söndag den 7 juni.
Pris: 4453 kr som faktureras i samband med bekräftelse av din anmälan. 
Ingår: otroligt nog så ingår allt i det förmånliga priset! Retreatinnehållet samt del i mysigt stugboende och helpension med fin närproducerad mat. 
Ingår inte: resan dit. Transporten från Ösd till Höglunda gård kan arrangeras med samåkning, meddela i så fall vid anmälan. 
Ev vin eller öl till maten betalas själv.
Övrigt: Har du någon matallergi eller dyligt behöver du meddela det i samband med anmälan.

Anmälan senast 30 mars
 

höglunda gård

Olov och Kristina har sedan 2013 drivit gården och lever nu sin dröm med att erbjuda sina kunder närproducerade produkter med god kvalitet i caféet & restaurangen, i gårdsbutiken säljs bla egenproducerad ostar och charketurier. Det kombination med mysiga stugor och Kristinas kroppsbehandlingar. 

Höglunda Gård har anor från 1400-talet och är en gammal bondgård från 1887 där paret nu föder upp Jämtlandsfår, höns och kalvar som bor på gården tillsammans med familjens hundar och katter.

Gården ligger vackert belägen i Skanderåsen i Bergs kommun invid Storsjön med vidsträckt utsikt över Hoverberget.

Kristina som är kroppsterapeut har även öppnat upp tider för den som vill boka till en behandling. Läs mer om hennes meny här.

 

innehåll retreat

  • Vägledning och guidning för att dyka djupt och släppa mentala bagage, skifta och öppna upp för nytt. Som ger dig svaren du söker.
  • Healingfrekvenser som stödjer processerna.
  • Meditation – vägledda stilla meditationer.
  • Guidningar i naturen, på ångbåtsbryggan med stöd av susningar i träden och kluckande vatten.
  • Massor av samtal med likasinnade, djupa kontakter med glädje och mycket skratt.
  • Helpension med del i stugboende.
     
Våra retreats är som alltid en interaktiv upplevelse och vi jobbar intuitivt i nuet så schemat är ett skelett för oss att tillsammans fylla i med era respektive intentioner för dagen. 
Alla events och retreats vi bjuder in till har fokus på att i samklang med natur och miljö få en djupare kontakt med vårt inre och de guidningar vi gör är frekvenshöjande. När vi höjer vår frekvens, vår grundenergi, så tappar allt som inte gynnar oss eller matchar den nya frekvensen greppet om oss. Livet handlar om evolution och att hela tiden höja oss till nästa nivå. Det är något som händer oavsett vad vi gör så varför inte göra något kul och spännande av det på samma gång?!


Vi längtar efter den här upplevelsen med dig och vår intention är att du som deltagare ska lämna oss med en känsla av att ha släppt en börda och "levlat upp" till nästa nivå i livet. Med stöd av miljön på den här vackra platsen ser vi inga hinder.


Vägbeskrivning: Med bil från Östersund kör du mot Sveg, i Skanderåsen svänger du av åt höger och följer skyltarna mot Höglunda gård.