vandring i närvaro till pyramiderna

Pyramiderna - juli 2017
Pyramiderna - juli 2017

FAVORIT ÄNTLIGEN I REPRIS! 
Ägna en semesterdag till en dagsretreat med Reset your life! En dag att omstarta kontakten med dig själv, släppa oro, stress och möta det som tar din energi. Med stöd av skogen, fjällen och våra guidningar kan du i lugn och tillförsikt återvända hem till vardagen igen. Förra gången var helt magisk och vi hoppas ni vill vara med och skapa ännu mer magi i år! 

Vi möts i Vallbo där vi börjar med att samla gruppens energi och att sätta en intention för dagen. Som vanligt vill vi känna in gruppen på plats för att kunna guida er i vad som känns aktuellt i nuet.

Vi vandrar i medveten närvaro med intuitiva stopp för att möta det som naturen och gruppenergin vill förmedla. Ni kommer att få med er frågeställningar att kontemplera runt under vandringen. 

Vid pyramiderna äter vi, samtalar och gör ytterligare guidande energiarbete.

Vi kommer förutom att hålla guidningarna även finnas till hands om behov av individuellt stöd och coachning skulle vara önskvärt. 


TA MED: matsäck som räcker hela dagen, förslagsvis både lunch & middag. Vatten. Energisnacks, typ nötter och choklad.
Sköna skor, kläder efter väder och något att sitta på.

VÄGBESKRIVNING: Kör E14 till Undersåker och följ skyltarna mot Vålådalen. Nästan framme i Vålådalen ta till vänster upp mot Vallbo och parkera vid kyrkan där vi möter upp..

Vi lämnar hundarna hemma för att hålla fullt fokus på oss själva!
Vid alltför dåligt väder får vi tänka om... Detta håller vi er anmälda informerad om.

Du behöver inte ha erfarenhet av fjällvandring men du bör veta att du orkar vara i rörelse hela dagen. Det är en bra vandringsled med varierat underlag och motlut och rundan är ca 2 mil.

 

info & anmälan

Den 10 augusti 2019
Samling kl 10:00 – ca 19:00.
Vi möts vid parkeringen i Vallbo.
Pris: 800kr/pers swishas till 1231926922
 

Dina uppgifter lagras och sparas endast i syfte att dela relevant information om eventet och för framtida fria utskick med inspiration och events. Du kan när du vill avregistrera dig.