det sker en "reset" av världen

Jag upplever att många känner ett driv och en önskan att förstå vad det är som händer i världen just nu, många frågor cirkulerar - om det här viruset som stoppat världen, finns det ens? Är det "manmaid"? Varför kallas det pandemi när fler dött av andra virus? Varför tystas läkare och forskare som ser på saken på annat sätt än vad mainstream media förmedlar ner? 

Det finns mycket rädsla aktiverad, tänk om jag eller någon jag har nära blir smittad, blir svårt sjuk, kanske dör? Tänk om jag inte ens får träffa hen och ta farväl? Tänk om det kommer en andra våg? Vad kommer hända med vår ekonomi? En del ser vaccin som en lösning, andra skräms av ett framforcerat och oprövat vaccin då det visat sig vara förödande i tidigare fall. 
När vi dras med och fångas av dramat som utspelar sig och målas upp av främst media så är det lätt att bli rädd. 

Hur ska det bli???

Jag studerar, experimenterar och guidar människor utifrån systemet Human Design. Det är en hel vetenskap med grunder i astrologi, kinesiska I'ching, numerologi, Kabbalan och kvantfysik. Ur Human Designs perspektiv av vår kollektiva, fysiska verklighet så finns en plan, ett system som mänsklighetens utveckling följer och ur det perspektivet kan man hitta både förståelse och tillit till att allt är som det ska, det finns en högre mening och allt kommer leda till något gott. 

Det handlar om 2027s mutation och det vill jag bidra till er med den här texten. 
 

energiskifte

Bla rör vi oss ur och från en energi som handlar om att avsluta saker, vad som är sant att avsluta. Det som sker nu har stöd av hela universum, det är helt enkelt sant att system som inte längre gynnar vår jord och vår mänsklighet ska falla. 
Vi rör oss nu mot en energi som handlar om - chock! Saker ska avslutas men det betyder inte slutet, det betyder att vi genomgår chocken av att möta en ny nivå av verkligheten, en nystart. Tänk metaforen tv-spel, nu är vi klar med en nivå och det är dags att levla upp till nästa nivå. 
 

utgångsläget

Jag jobbar med förändring och är av övertygelsen att det vi förändrar i det lilla påverkar även det stora. Förändring är det enda som är konstant. Utan evolution skulle vi fortfarande leva i grottor eller på savannen. Ser vi ur ett mellanmänskligt perspektiv så är det ganska lätt att konstatera att människor som aktivt samverkar med livet, som lever och lär, som tar ansvar för de egna upplevelserna och det som väcks inuti en, som medvetet reflekterar och ändrar sitt beteende i linje med sin inre sanning är människor som ständigt blir bättre, och som vi gärna följer och respekterar. 
 

Med andra ord, vi som människor kan växa, vi kan förändras, vi kan samverka med en gudomlig intelligens, med våra vibrationer, med vår energi för att skapa gott i oss själva och för andra och för att dra till oss bättre upplevelser, bättre sammanhang, människor och äventyr. Kan låta flummigt men till och med vetenskapen börjar visa på detta och jag bevittnar ständigt mirakel hos klienter som skiftar smärta i det inre och höjer sin medvetenhet och som effekt får de en ny bättre upplevelse av livet.
Med det sagt så kan vi följa med den utveckling, eller avveckling som nu sker genom att medvetet använda våra tankar, vårt fokus och vår intention för att bli samskapare av den nya nivån vi levlar upp till.

Man kan se det som att det pågår en film med flera parallella handlingar samtidigt och det är det drama vi riktar vårt fokus på som aktiveras. Ett fint exempel på det är när jag och Malina höll en retreat nyligen där vi loggade ut från all teknik och nyhetsflöde. I den bubblan de dagarna, fanns bara det vi upplevde i nuet, vad vi såg omkring oss i den vackra miljön och vad som pågick inuti som fick kännas, omfamnas och släppas. Det existerade varken något virus, någon rädsla eller hot utifrån. För vi tittade inte dit. Vad väljer du att titta och fokusera på just nu?
 

planeringåldern går mot slutet

Det kollektiva medvetandet som påverkar mänskligheten rör sig i 400åriga cykler och den som nu avslutas 2026 och har pågått sedan 1615, är tidsåldern av planering.

Planeringstiden har handlat om tryggheten av det sammanhang man tillhör. Det har skapats system som världsorganisationer, banker, skolor, sjukvård, regeringar, myndigheter, stora fabriker och jordbruk osv. Vi har levt utifrån devisen att huvudsaken man har ett jobb och man premierades för långvariga trogna tjänster. Om man gillade sitt jobb eller ej var inte det viktiga. Man levde också efter övertygelsen 'familjen före allt'. Det var en självklarhet att sätta sina egna behov åt sidan till förmån för sin flock.

Till följd av energiskiftet vi nu närmar oss så kommer vi se dessa stora system brytas ner. Det kommer kännas som en chockartad tid och vi kan redan se dessa förändringens vindar hos oss människor. Det vi närmar oss 2027 är en Era av individualitet.
 

Tiden när vi har offrats och offrar oss har tjänat ut sitt syfte. Hur många är det inte som gett upp sig själva för vad man trott att andra förväntat sig av en, som varit och är så lojal mot de stora företagen och statliga/kommunala/regionala arbetsgivarna så man jobbar sig till ohälsa för att sen bli beroende av försäkringskassans goda vilja och läkares bedömningar. Och de stora koncerner som i sin strävan efter pengar och framgång kör över de som faktiskt gör jobbet på botten av företagspyramiden.

Det finns massor av exempel på detta och många är frågetecknen. Det är turbulent på många olika plan och det kommer bli viktigare än någonsin att förstå vem man är och vad som är viktigt för just dig så fokus läggs på rätt saker. 
 

den individuella eran bryter mark

Det nya är en individuell energi, och då menar jag inte "sköt-dig-själv-och-skit-i-andra-individuell. Det handlar om att öppna upp för vår inre visdom och agera mer ur ett samskapande utifrån vad som känns sant och vad vi är här för att bidra med, än att likt en skock får följa en utsedd ledare.

2027 aktiveras den här energin fullt ut men förändringarna har redan börjat och det kan vi redan se i vad som händer runt om i vår värld.

Exempel vi kan se på att detta redan sker är;

 • Människor börjar på bred front öppna sina ögon och ifrågasätta, det man kallar "ett mänskligt uppvaknande".
 • Fler och fler börjar ifrågasätta om den information vi matas med av mainstream media är pålitligt. Många lider av att det bara är katastrofinformation som delas och väljer bort nyheter alltmer. Fake news är ett begrepp som utnyttjas av alla sidor med dolda agendor.
 • Människor vill förstå sig själva på djupet och söker aktivt efter den förståelsen. Självhjälpsböcker och liknande har ökat markant under 2000-talet.
 • Vi söker egna vägar till hälsa och börjar lyssna inåt istället för att blint lita till forskning. Alternativa metoder efterfrågas mer.
 • "Detta-funkar-på-alla-metoder" är inte längre trovärdiga. Så kallade experter ifrågasätts mer och mer.
 • Människor förlorar jobb som tidigare ansågs som "säkra".  Att jobba 8-17 och byta tid mot pengar ifrågasätts, och särskilt nu i dessa tider när det blir tydligt att det gamla inte nödvändigtvis är det bästa. Vi upptäcker att vi kanske till och med jobbar bättre med färre timmar.
 • Det är inte längre självklart för våra ungdomar att studera, de hittar nya innovativa vägar till försörjning.
 • Stora organisationer som tex läkemedelsbolag, socialstyrelsen, livsmedelsverket och andra myndigheter, regeringar och maktinstanser börjar förlora förtroende. Redan har flera "goda" organisationer som ska verka för människors rättigheter fallit pga missbruk och dolda agendor, sist ut är WHO.
 • Vi börjar ifrågasätta mer hur vår regering handskas med våra pengar, hur skatter fördelas, alla nedskärningar inom vård, omsorg och skola. 
 • Människor måste mer och mer ta eget ansvar för att nå och tillgodose sina behov då samhället inte är att lita på. Vi blir mer och mer pålästa om alltifrån hälsa till ekonomi. Uttrycket "man behvöer vara frisk för att orka vara sjuk" i vårdapparaten börjar bli vedertaget.
 • Vi vill förverkliga oss själva, den egna inre kraften att själv välja vad vi vill uppnå i våra liv, hur vi vill leva. Vi kan se många flyr städer och söker sig närmare naturen för att återgå till något beständigt som inte hänger på "någon annan".
 • Ledare, politiker och även gurus som tidigare höjts till skyarna för att sitta på sanningen börjar trilla av sina piedistaler pga missbruk av makt och förtroenden. Man vet inte vem man kan lita på längre.

Den här tiden med restriktioner och reseförbud har tvingat oss att stanna upp och omvärdera vad som är viktigt på riktigt. Många är vi som känner att tanken på att återgå till hur det var innan känns omöjligt. Och då menar jag inte lugnet av att slippa förbud och smittorisker eller möjligheten att få umgås och kramas igen. Men många arbetssituationer och skolformat kan verkligen ses med nya ögon.
 

den individuella erans värld 2027-2438

Vi kan se fram emot en värld i harmoni utan någon "storebror" som ser dig, som bestämmer över dig eller som tex tvingar dig att ta vaccinationer du inte vill ha. 

En värld som erbjuder ren natur, rent friskt vatten, ren mat och sunt förhållande till vår jords resurser.

En värld som har balans i ekonomi och tillgångar, där det inte är några få familjer som äger större delen av alla pengar och resurser. 

En värld i kärlek.
 

När den individuella eran är här kommer vi förstå och uppleva att det som bygger upp kraften i vårt samhälle, vår flock och familj är när vi värnar om oss själva, i sanning. Vi behöver inte offra oss själva till förmån för flocken, den frodas genom dig, inte av dig.

Våra livssyften bejakas genom att vi lyssnar inåt och litar till den inre vägledningen, oavsett vad andra tycker och vill. Meningen med livet är att leva vår fulla potential, fri i att vi är olika, vi vill olika och vi är här för att vara olika. Alla vill inte göra karriär och tjäna massor av pengar. De som tex vill tjäna och vårda andra kommer fortsätta att vilja det, men gör det i balans och harmoni istället för i underbemanning och på övertid.

Vi kommer mer och mer leva utifrån vår inre visdom, vi kommer inte kunna söka svar på egna frågor hos andra, bara Du vet vad som är ett sant val för dig. Oavsett om det handlar om vilken medicin du ska ta eller något annat.

Vi är vår egen auktoritet och är alla har tillit till att vi alla vet vad som är bäst och sant för en själv så behöver vi ingen myndighet som pekar med hela handen eller nekar en det hela ens kropp längtar efter. 
 

att tänka på framöver

Det kan låta som en omöjlig utopi detta men håll det i fokus när världen stormar framöver och glöm inte att lägga till det du själv önskar av en värld i harmoni.

Vad vi tänker är vad vi skapar så det är så viktigt att inte göda ditt sinne med katastroftankar. Vägen genom de här åren av rasering är att hålla din energi hög, fokusera på vad du vill och följa din inre vägledning. Vibrera högt helt enkelt.

Om du inte redan påbörjat din inre resa så är det hög tid att göra det nu. Ju mer bagage du bär desto lägre vibration och svårare att se mot det du vill. Ju mer du läker ditt inre och ditt förflutna och börjar leva i linje med ditt sanna jag desto högre vibration och lättare att se ljust på framtiden och Nuet. 

Träna på att zooma ut och se världen ur ett högre perspektiv. Att kliva ur naveln för en stund och kontemplera över hur det som sker är perfekt i vår evolution är viktigt.
 

mitt bidrag

Mitt jobb har alltid känts viktigt och som att det inte funnits något val. Det låter kanske klyschigt men det har varit mer som ett kall, att få göra skillnad för enskilda individer som vill ha just min hjälp. Jag har brunnit för det och känt så starkt att det är där jag kan göra skillnad för världen. Klimatkompensering och sopsortering i all sin glans men det är här, i mitt klientarbete som jag bidrar på riktigt. 

Så därför kommer jag erbjuda 15% rabatt på onlinekursern "Öppna ögonen och se ditt sanna jag" som jag startar i augusti. Läs mer om kursen här.

Vill du hellre jobba individuellt och gå mer på djupet för att "Aktivera ditt sanna jag" så öppnar jag upp för några nya deltagare from juli, även där till 15% rabatt. Läs mer om det programmet här.

Sen dyker jag upp lite nu och då på www.happyretreatlive.se där jag och ett gäng andra inspiratörer sänder korta livesändningar med lite olika innehåll. Endast 25 kr och nu kommer det även finnas en Play-funktion så man kan lyssna i efterhand.

Tack snälla för att du orkat läsa ända hit, det blev en lång text men jag har känt det pocka på under en tid nu så det var dags.

Ta hand om dig, vänd dig inåt och lyssna till din sanning <3
Helena 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln