tacksamhet & reflektion

För er som råkat missat årets händelse hos Reset your life kan vi meddela att vi nyligen varit till Spanska Katalonien och hållit en fem dagar lång retreat. Det var andra året vi arrangerade detta tillsammans med Masia DÀmer, det gemytliga och personliga lilla hotellet och restaurangen vid foten av berget sangta Brigida.

Det har nu gått några veckor redan sedan vi kom hem, vi har hunnit landa, reflektera och än en gång uppfyllas av tacksamhet över vad vi får vara med om. 

TACK Kataloniens gröna kullar för den här gången. TACK till ni vackra själar som tillitsfullt la er själva i våra händer. TACK till kärleken och tilliten mellan Malina och mig och till att vi vågat förverkliga vår dröm.

Uppladdningen inför den här retreaten lämnade en del att önska när jag låg däckad i en influensa liknande skärselden dagarna innan. Luftrör och stämband brann och hostan avbröt var och varannan mening. Att halva innehållet i retreaten är guidningar som leds av min röst kändes utmanande på ett helt nytt sätt. Som tur är har jag ju världens bästa healer vid min sida. Tack Malina för att din healing utför mirakel när läkningsprocessen behöver speedas på. 

morgonguidning
morgonguidning

När gruppen väl kom så stod vi där ändå, redo och fokuserade på att få bidra på det sätt vi älskar och kan så bra. En grupp modiga och öppna deltagare som från första stund vågade dyka djupt, vågade möta smärta, sorg och sår, som vågade säga Ja till sig själva och till ett liv i kärlek och sanning. En grupp individer som inte bara utmanats på olika sätt av livet utan även stötte på utmaningar dessa dagar, med allt från att beställa mat utan meny, bo med okända, acceptera vädrets växlingar mellan sol, regn, vind och kyla till att behöva fatta omvälvande beslut för vardagsstrukturen osv osv

Men ÅH, vilka befriande ryggsäckar ni släppt och expanderande val ni gjort! 

Efter knappa fem dagar av intensivt inre arbete, många tårar av både sorg och glädje, av härliga förlösande skratt, god mat och porlande Cava, vinkade vi av en grupp av ny- och omstartade individer som vi bokstavligen fått följa från gråskala till glödande färg.

Se här den feedback årets deltagare lämnat:

"Jag har känt mig i trygga händer hela tiden och ni har lärt mig mer om mig själv än jag trodde va möjligt! Ni är fantastiska förebilder och jag är tacksam att ni kom in i mitt liv <3 Fantastiskt bra upplägg! Platsen, boendet, erat tänk och planering känns genomtänkt och givande. Toppen med sittning både för- och eftermiddag med gott om tid för vila och återhämtning." /Elisabeth 

"Ni är ett fantastiskt samspelt team! Lyssnar in, ger av er själva. Stämmer av och leder oss med varsamma men bestämda steg. Ni vet precis vad ni gör och ni gör det så rätt! /Anna 

"Oerhört bra. Jag kom förvirrad och har steg för steg vägletts till en klarhet. Har med mig verktyg hem för att faktiskt förändra mitt liv i enlighet med mina drömmar. Lagom dagsupplägg. Flexibelt men med tydlig tanke. Jag har fått hjälp att binda ihop en massa tåtar till en helhet." /Mia 

"Ni är fantastiska ihop och var och en för sig. Seriositet blandet med humor och genuin omtanke om var och en. Jag har fått med mig glädje och en känsla av nystart i livet." /Eva 

 

"Vi arbetar lagom mycket tid så det finns utrymme att krackelera, återhämta och reflektera. Tack Malina för alla oljor och healing. Tack Helena för läsning av kartan fast det var tufft. Tack båda två för guidning, stöttning, återkoppling och för att ni är så vidsynta och håller koll på hur vi mår. Det här skulle finnas på recept." /AnnChristine 

"Bra team med stöttning och ledning. Jag är bara positiv. Har fått med mig tankar om hur jag ska göra med mig själv och hur jag funkar. Tack tack tack." /Thomas 

Vårt arbete blir inte bättre än så. Just nu iallafall.
Nästa års Retreat bland Kataloniens gröna kullar är inbokad, hur blir den ännu bättre än så här? 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika Andersson » relationer & kärlek:  ”Så härligt Helena, glad för din skull.”

  • Helén » relationer & kärlek:  ”Du skriver så att det berör, tårarna trillar ..........”

  • Inger » när lyckan återvänder:  ”Vilken underbar text som verkligen inger hopp. Det är drygt tre år sedan jag bl..”

  • Linnéa » när lyckan återvänder:  ”Mmm härligt, njut!! Känner igen de 3 kärlekarna, är inne på 11:e året med nr 3, ..”

  • Jaana Suorsa » när lyckan återvänder:  ”Vackert reflektion över kärlekens olika ”varande”, från 3D till högre frekvenser..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Vår fantastiska partner på plats, Adrian. Guld värd.
Vår fantastiska partner på plats, Adrian. Guld värd.

Kommentera gärna: