nystart & avslut

2017 har övergått i 2018 med en sprakande vacker förgrund av kall gnistrande vinter. Vilken fantastisk start på ett nytt år, säger jag som älskar vinter när det är riktig vinter. 
Hur vi avslutar och lämnar ett år bakom oss är olika för varje människa tror jag. Malina tex går igenom och sammanfattar med hjälp av konstens alla regler. Ett sätt att se skeenden, både de sk positiva och sådant som varit mer utmanande, ur ett större perspektiv. Ett sätt att dra lärdom och få en förståelse för var man befinner sig och vad man vill ta med sig in i det nya året. 

Jag å min sida följer ingen metod för det. Det jag inspirerats att göra tack vare Malinas rutiner är att under den sista veckan av året zooma ut och låta några ord trilla in inom mig som sammanfattar året som helhet. 

Orden som kom för 2017 var nystart och avslut. I den ordningen faktiskt. 
 

nystart

Den stora nystarten jag vill dela handlar om min passion, mitt jobb. Startskottet kom med Spanien och den allra första retreat vi höll just där. Det blev frukten av det frö som såddes inom mig under en retreat jag själv deltog i under 2015. Den resan blev oxå symboliskt viktig för mitt och Malinas samarbete. Trots tidigare behandlingar i Reset your life och de fantastiska resultat vi uppnått var det på den här retreaten vi på riktigt upplevde vårt samarbete som "meant to be". Det vi tillsammans upplevde i Spanien ledde till några dagsretreater i vår jämtländska fjällvärld och plötsligt var riktningen för Reset your life glasklar. 
Vi gör det vi själva älskar och öppnar upp för fler att följa med och uppleva den bubbla av transformerande energi vi ÄR tillsammans! Snacka om win-win! 
Det vi från början trodde skulle vara ett individuellt behandlingskoncept har spirat fram till ett gruppkoncept som tillåter både oss och våra deltagare att växa på mirakulösa sätt. 
 

avslut

Precis som fröet till att själv leda retreats väcktes för länge sedan så vaknade ett litet och då även ovälkommet frö som handlade om avslut redan i fjol inför att år 2016 skulle sammanfattas. Att avsluta min firma. För mig var det då lika med att sluta göra det jag älskar mest av allt. Guida människor till självkännedom och självkärlek. Det kan jag ju inte sluta med! Så tjattrade egot inom mig och fröet grävdes långt ner för att tysta och lugna egot.

Men under hösten började även det fröet spira fram till ett moget beslut att det nu var dags, expansionen inom mig var svar nog den här gången. Nu hade bitarna fallit på plats och det var dags. Efter 8 år sa jag tack och hej till det som startade som "Ditt sanna jag". En mycket utmanande lärare på min väg. Men var sak har sin tid.
När vi släpper taget om något som inte längre gynnar vår utveckling eller vårt Nu, öppnas utrymme för nya möjligheter att ta plats. Ditt sanna jag lades på komposten och Reset your life blev Handelsbolag. Samtidigt får jag klart med en tjänsteökning från 75 till 100% i demensteamet. Även det en form av nystart som jag tidigare inte trott varit min väg.

Det mest spännande när vi lever livet i nuet och lyhört lyssnar till vår inre kompass så vet vi aldrig var vägen bär hän. Det enda vi med säkerhet vet är att det alltid är vår sanna väg, att det alltid blir precis som det ska. 

Allt gott, Helena

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika Andersson » relationer & kärlek:  ”Så härligt Helena, glad för din skull.”

  • Helén » relationer & kärlek:  ”Du skriver så att det berör, tårarna trillar ..........”

  • Inger » när lyckan återvänder:  ”Vilken underbar text som verkligen inger hopp. Det är drygt tre år sedan jag bl..”

  • Linnéa » när lyckan återvänder:  ”Mmm härligt, njut!! Känner igen de 3 kärlekarna, är inne på 11:e året med nr 3, ..”

  • Jaana Suorsa » när lyckan återvänder:  ”Vackert reflektion över kärlekens olika ”varande”, från 3D till högre frekvenser..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln