ett skifte

Jag har nämnt det här paradigmskiftet förut och nu med det virus som sprids runt om i världen där inte ens lilla oskyldiga Sverige går odrabbat så kan vi se början av de kommande 7 årens turbulens. Det kan låta negativt och dystopiskt med det är det inte, det är förändring på förmodligen det enda sätt som funkar. Vår värld står inför ett skifte där vi går från en samhällsenergi som styrt vår planet de senaste 400 åren till en helt ny energi som handlar mer om att vakna upp och leva sant utifrån de vi är designade att vara. Det innebär att de stora system och organisationer som styrt oss och varit en trygghet för oss kommer att brytas ner steg för steg. De system som byggdes upp för att skapa trygghet för familjen, ätten, byn, stammen, landet osv de börjar bli förlegade och passar helt enkelt inte de individer vi utvecklats till och som växer upp idag. 

Vi utvecklas inte längre genom att följa gamla traditioner eller hålla Sverige svenskt. Våra barn anpassar sig inte till dagens skola bara för att organisationen ser ut som den gör. Kommande generations äldre människor kommer inte acceptera de möjligheter som finns inom äldreomsorgen idag. Blir vi sjuka så tar vi reda på vad som finns och vad vi vill ha för behandling, vi anpassar oss inte per automatik till vad vården och läkarna säger. Banksystemen utmanas, försäkringskassa och arbetsförmedling utmanas och att arbeta mellan 8-17 är allt annat än modernt. Alla dessa olika system och många med dem kommer att brytas ner framöver och fram kommer en samhällsstruktur baserat på frihet att växa fram. Coronaviruset är en god hjälp på vägen.

Inom Human Design pratar man om att 2027 är året då vår värld går in i det nya paradigmet men fram till dess kommer världen upplevas som kaotisk och dramatisk när gammalt bryts ner och förändras och det ser vi verkligen i den här starten av 2020. Frågan är om vi ser det som skrämmande eller spännande?
Men att dras med i rädslan som är aktiv i det kollektiva just nu bryter ner och skapar pandemier i sig. Värna din energi och påminn dig om de sanna värdena i ditt liv.

 

den naturliga naturen

Nya virus är inget nytt, det är heller inget hemskt. De muteras och förändras för att vi ska stärkas och bättre klara av evolutionen. Och i den processen så dör människor. Det är så det är, inget bra eller dåligt med det. Vad alla åtgärder handlar om är att bromsa spridningen så att inte alla blir sjuka samtidigt för det skulle kunna slå ut hela samhället. 

Vår jord är överbefolkad och vi har tärt på dess resurser under lång tid och någon sa lite krasst att det här är väl en ren självsanering det som sker just nu. Och det är ju faktiskt vad som skett genom alla tider på olika sätt.

Det kanske är moder jords sätt att sätta ner foten.

Det högsta syftet med vår tid här i den fysiska dimensionen är inte att aldrig dö, att överleva till vilket pris som helst. Livet och döden går hand i hand och det är i sin ordning. 

Om vi alla vore fria med att döden är en del av livet, och att vi dör när vår tid är att dö, oavsett om vi är 3 månader eller 98 år, då skulle epidemier, pandemier, naturkatastrofer och annat inte skrämma slaget på oss på det sätt som de gör. 
Den som inte är rädd för att dö kan leva i tillit. Allt är i sin ordning även om mitt logiska jag inte kan förstå helheten i stunden. Men det visar sig med tiden.
 

frågan är hur du överlever

 
  • Hur kan du bibehålla kontakten med dig själv?
  • Hur kan du hitta tilliten och vila in i den universella kärleksenergin?
  • Hur gör du för att inte spä på rädslan som vibrerar runt om i världen?Hur välkomnar du en oviss framtid?

 

Den enda vägen igenom det här paradigmskiftet som nu tagit sin början är att stå tryggt i dig själv och lita på din inre vägledning. Genom att veta vem du Är, hur din intuition kommunicerar med dig och genom att följa din sanna väg. Världen behöver människor som står förankrade i sig själva, som inte dras med i masshysterin och inte är rädd att förändras. 

Det är nu vi behöver ledare och vägvisare och medmänniskor som vågar följa sin intuition, som vågar gå andra vägar, som vågar stå upp mot gamla värderingar. Vi behöver följa den kompass vi alla föddes med och som vet det högsta bästa för mig, dig och människan. 
 

Redan kan vi se gåvorna det här kaoset fört med sig, hur människor stannar upp, känner efter, börjar ta mer hänsyn, visa omtänksamhet om varandra, hjälper varandra. All belastning på miljön har lättat, vi stannar hemma mer och umgås med varandra. En medmänsklig kärlek börjar spira.

 

Så mycket har ifrågasatts i vårt samhälle och de strukturer som byggts upp under den här 400-åriga eran fyller inte längre våra behov. Lek med tanken om en framtid där våra barn får en skolgång anpassad för dem inte tvärtom, där vår sjukvård fokuserar på helheten och en tilltro till kroppens självläkningsförmåga, där man samarbetar med alternativ- och komplementärmetoder. Tänk en äldreomsorg som fokuserar på livskvalitet mer än förvaring och en mänsklighet som samverkar ur empati och medkänsla för att alla ska få leva ut sin naturliga potential. Lek med tankar om en ny utopisk värld, öppna för möjligheterna.

Hur:et lämnar vi över till universum.

 

min mission

Under drygt tio år har jag jobbat intensivt med tranformation både i mitt egna liv och med andra. Det jag är riktigt bra på är att vägleda förändringen från kaos och kamp till friheten och styrkan i att förstå och leva sitt sanna jag. Det känns som att den förmågan kommer till sin rätt alltmer. 

Behöver du hjälp att hitta ljuset och riktningen just nu? 
 

 
  • Känner du dig osäker på dig själv och har svårt att veta hur din intuition kännseller talar till dig?
  • Känner du att rädslan tar över och medierapporteringen kryper innanför skinnet på dig?
  • Känner du dig otrygg när allt vad du förlitat dig på genom livet som skola, samhällets skyddsnät, myndigheter osv inte längre är att lita på?
     
Det här är vad jag jobbar med, jag vägleder dig till ditt sanna jag - stark, trygg och fri.

Boka enkelt din tid eller ställ frågor om du undrar något genom att maila mig eller ringa mig på 073 417 41 70.

Med kärlek,
Helena

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln