what´s in it for me?!

Sedan vi startade med Reset your life för 2 år sen och började jobba med kombinations-behandlingar och retreats så har vi fått en hel del lovord och även konstruktiv feedback. Några frågor och kommentarer från andra stuckit ut i mängden som även vi själva samlat erfarenhet om under många år av olika behandlingar, kurser och retreats. Frågor vi själva ställt. En viktig är "vad är vinsten för mig"? Eller som Mia Skäringer uttrycker det, "What´s in it for me?"

Många söker efter sin väg, sig själv, sin hälsa och sitt mående. Söker bland olika behandlingsformer, terapier och mirakelkurer. Enormt med tid, pengar och energi läggs på detta sökande efter det rätta för just mig. Det är lätt att välja kvantitet istället för kvalitet för det känns som att man kanske "får mer" för pengarna. Oftast blir det en högre kostnad i det stora perspektivet. Det är en sak vi ville med Reset your life, att erbjuda effektivitet och kvalitét och en väg att sluta leta.
Istället för att springa på en mängd olika behandlingar och sessioner som glöms bort i samma ögonblick du kliver ut ur behandlingsrummet och in i vardagen igen så ger vi dig ett annat alternativ. 

En retreat med Reset your life går på djupet, löser upp och skiftar de blockeringar, hinder och trauman du bär inom dig. Inte för att våra metoder är de bästa utan för att vi möter dig i utrymmet där du redan är hel, fri och full av hälsa och livsglädje. Och vi vågar guida djupt, vi vågar möta dig i rädsla och smärta, utan dömande men i närvaro. Vi vågar guida för den individuella processen trots att vi är en grupp. Vi vågar, och vi vet att vi har förmågan och utrymmet att möta dig när skiftet är nära. 
 

Bubblan vi skapar tillsammans i en retreat ger ingen plats för blockeringar att hänga kvar. Dina bekymmer blir som troll som spricker i solen och det är i sprickorna ljuset av ditt inre expanderar och transformationen sker, från puppa till den vackraste av fjärilar.

Många gör misstaget att jämföra en 5-dagars retreat till Spanien med en egenbokad tripp till en solstol en vecka och då känns det som väldigt mycket pengar. 
Med dessa glasögon, Ja. Men det är två skilda saker.

Om det är solen och värmen och den vackra miljön som är vinsten för dig då råder vi dig att åka på en charter istället.
Om det är hästarna och ridturerna du ser som din vinst, boka då ridturer.
Om det är fjällen du vill se, boka då en fjällguide.
 

VÄLJ VÅRA RETREATS NÄR:

  • Det är dig själv du vill vinna och förälska dig i
  • Du är less på att söka för du hittar ju ändå aldrig "fram"
  • Att släppa kampen till förmån för lugn och tillit är vinsten.
  • Vinsten är att förstå att allt du är och gör med lätthet är ditt sanna jag

Våra retreats är inte skapade att passa för alla. Du behöver inga som helst förkunskaper om vare sig tex meditation, egenterapi eller ridning för att hänga med oss. Det du behöver är en längtan efter ditt bättre jag, efter att leva livet fullt ut och modet att säga JA till just det.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika Andersson » relationer & kärlek:  ”Så härligt Helena, glad för din skull.”

  • Helén » relationer & kärlek:  ”Du skriver så att det berör, tårarna trillar ..........”

  • Inger » när lyckan återvänder:  ”Vilken underbar text som verkligen inger hopp. Det är drygt tre år sedan jag bl..”

  • Linnéa » när lyckan återvänder:  ”Mmm härligt, njut!! Känner igen de 3 kärlekarna, är inne på 11:e året med nr 3, ..”

  • Jaana Suorsa » när lyckan återvänder:  ”Vackert reflektion över kärlekens olika ”varande”, från 3D till högre frekvenser..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln