det är nåt som inte stämmer...

Har du någon gång tvivlat på den goda intentionen i vad du hör, ser och informeras om, uppmanas till?

Har du någon gång tvivlat på att samhällets makt och myndighetsinstanser vill oss väl?

Jag har alltid tvivlat. Djupt därinne har tvivel funnits. Men tvivlet har brottats med känslan av att människan i grunden är god och vill göra gott. Men ändå...
 

mina tvivel

Jag minns när jag var liten och använde margarin på mackan för smöret var slut och chockad insåg att det inte gick att äta.
Och när jag några år äldre skulle steka något och bara hittade det sk smöret "Lätta" i kylen som blev till en plastig gegga i pannan och insåg att det inte gick att använda.
Varför tillverkas sånt som uppenbarligen inte är naturligt, men som är till för att stoppa i våra kroppar? Jag förstod inte det. Vill man göra oss sjuka?
 

Jag minns chocken jag fick när jag nyfiket frågade om för- resp nackdelar med att vaccinera mitt förstfödda barn eftersom jag hört om barn som utvecklat autism av vaccinationer. Hur sjuksköterskan blev svart i ögonen innan hon levererade en skräckpropaganda som bara gav den ena sidan som svar och jag vågade inte fråga mer trots att jag inte visste mer än innan.
Varför? Vill man göra oss sjuka?
 

Jag minns när jag fick höra att våra vanliga tandkrämer innehåller ett ämne som var giftigt för våra nerver. Flour som enl tandvården är den enda garantin för att inte få hål i tänderna. Jag minns hur viktigt det var att vi som små barn skulle gurgla 1 minut med flour varje vecka men vi fick absolut inte svälja det. Varför? Hur passar det ihop? Vill man göra oss sjuka?
 

Jag minns när jag läste om placeboeffekter och kände Wow! den innebär ju att vi kan läka massor utan läkemedel!
Varför skrevs inte det om i tidningar med stora rubriker?! Vill man inte att människor ska läka sig själv?

Jag minns min entusiasm när jag klev in i Metamedicinens värld 2010 och lärde mig om en modell som förklarar de bakomliggande processerna och orsakerna till sjukdomar. Framtagen av en läkare, med hur mkt forskning som helst och där resultaten var 100procentiga. Jag tror inte finns så många andra områden man forskar på som visar sådana resultat.
Varför skrevs det inte om Metamedicin i tidningar med stora rubriker?! Vill man inte att människor ska bli frisk?
 

Andra saker som knorrat i mig är tex - 

 • varför behöver personer som arbetar med grödor runt om i världen ha skyddsutrustning när de besprutar fälten när det är hälsosam mat som odlas? 
 • varför är det socker i all mat om socker inte är bra för oss?
 • varför blir vi så kartlagda? av vem? 
 • varför samverkar inte skolmedicinen med alternativa metoder för att höja vården?
 • varför är det förbjudet på många ställen att bota sjukdomar som cancer och diabetes med annat än läkemedel?
 • varför satsas det på GMO och 5G när så många påtalar riskerna för vår hälsa?

Vill man göra oss sjuka? Det är nåt som inte stämmer.


och nu stängs hela världen ner för ett virus som dödar färre än det virus som härjade 2008? Många läkare världen över börjar dela sin syn, sina tvivel och frågor runt vad det handlar om. Vad är det egentligen som pågår?


Många är det som planterat frön i mig under hela mitt liv, frön som börjar gro..


Det är så mycket jag undrat över genom åren och som fört med sig känslor som
- att vara lurad, som att det alltid finns en dold agenda.
- att vara kontrollerad, att vara berövad min frihet, inte få göra som jag vill.
- att hålla mig på mattan, inte sticka ut eller ifrågasätta, det är farligt.
- att något inte stämmer...

Min bild av mänskligheten i stort är att vi människor har slutat tänka själva och framförallt slutat känna efter själva. Vi programmeras till att lyda och följa regler och lagar, att det alltid är någon överordnad som bestämmer, vet bäst. Beprövad erfarenhet, egna erfarenheter osv står sig slätt om det inte finns vetenskapliga bevis på det. Min erfarenhet betyder alltså inget?
Varför? Jag får inte ihop det.

Allt detta och mer därtill har hängt som lösa trådar och pusselbitar och jag har inte mäktat med att verkligen öppna ögonen för varför jag har känt så här. Inga andra verkar ju reagera? Jag utgick istället för att det är JAG som inte stämmer, det verkar mest rimligt.

 

modet att öppna ögonen

Jag har aldrig varit en person som följt nyheter eller satt mig in i politiken. Jag kommer inte ihåg historiska händelser eller annat som anses som "viktigt" i det här samhället. Det är något som har knorrat i mig när jag försökt "hänga med" och jag har inte vetat vad.

2011-11-11 släpptes filmen Thrive och plötsligt började alla mina trådar och pusselbitar fogas samman och knorret ersattes av en expanderande känsla av sanning. Men vad den visade var så mkt mer än jag orkade ta in då. Ni som har sett den förstår nog vad jag menar. Begreppet "follow the money" ger er andra en hint. 

Nu 2020, när hela världen gick i spinn pga av vad det nu är för virus, väcktes mitt tvivel igen och känslan av att något inte stämmer. Tiden var mogen att ÖPPNA ÖGONEN. Jag har de senaste månaderna sökt och följt alternativa nyheter, grupper och youtubesändningar med min inre kompass som vägledare och sakta men säkert har dimslöjan lättat. Pusslet börjar bli lagt och när chocken släppt så känner jag en spirande förhoppning om ett skifte och en ljus framtid. Men som med den naturliga läkningsprocessen så blir det ofta värre innan det blir bättre. 

 

the matrix

Hur skulle du känna det om det visade sig att vi lever i The Matrix?! Att inget är som det verkar?

Då, 2011 vågade jag inte, men nu är det röda pillret nedsvalt med allt vad det innebär och nu förstår jag de känslor jag präglats av hela mitt liv.. De handlade aldrig om mig, det var information.

Som den Projektor jag är (energityp i Human Design) absorberar jag min omgivning djupt. Så djupt att det känns som det är jag själv fast det är egentligen information. I det här fallet har jag absorberat vad som pågår i det kollektiva. Skönt men skrämmande spännande ska det bli att nu se tiden an.

 

bakom kulisserna

Enligt Human Design så kommer en ny tid träda i kraft år 2027 och vägen dit, den 7 årscykel som nu startat kommer kantas av kraschade system världen över. Saker och ting kan komma att visa sig vara något helt annat än vi trott. Fasader kommer rasa.

Det är en tid av uppvaknande som aktiverats nu och många är vi som börjar titta bakom kulisserna i den värld vi lever i. Det kommer bli turbulenta tider och förändring tvingas fram vilket vi redan nu ser, men det leder till frihet och medmänsklighet.

Det viktiga i en tid av förändring är att inte dras med i flockbeteenden som baseras på rädsla och katastroftankar. Påminn dig om att allt är som det ska och vi går mot en framtid som vi inte ens kan föreställa oss för det är något vi inte tidigare varit med om på den här jorden. Men det är en ljus framtid, det kommer bli bättre. Kom ihåg att ingenting kan någonsin rasa som står på en gedigen grund. Det är med andra ord bara sånt med gammal rutten grund som rasar och som ska falla så nytt kan växa fram. De system som nu kraschar är förlegade och hänger inte med i mänsklighetens utveckling. Det blir spännande tider.

Jag vet att det här är en lång text men fortsätt lite till och ta del av tipsen här nedan!

 

förberedelser

 • Börja dagen med en andningsövning, en kroppsscanning eller kortare meditation för jordning
 • Undvik och tro inte på allt som sägs på nyheterna, sök information själv
 • Känn inåt vad du blir lätt (=sant) eller tung (=falskt) av
 • Boosta dig med C-vitamin och D-vitamin, vila
 • Gör sånt som du mår bra av, blir glad av
 • Visualisera en ljus framtid, hur skulle den se ut?
 • Var i naturen, rör på dig, lyssna på musik, måla, pussla, handarbeta
 • Umgås eller prata med människor som höjer din energi
 • Avsluta dagen med en stilla stund, en kopp varm dryck (inte kaffe)
 • Skriv ner tre goda ting om dagen innan du somnar

aktivera ditt sanna jag

Nu i maj startar ett mentorsprogram med mig för att aktivera Ditt Sanna Jag. Med anledning av dessa tider erbjuder jag det programmet till 30% rabatt just nu och jag har bara några få platser kvar så passa på.
Du kan läsa mer här om vad det innebär och hur du anmäler dig.

 

reset your life retreat 4-7 juni

Få stöd och helande energi att stå stadigt i dig själv för framtiden. Hitta kontakten med dig själv och den riktning som känns sann för dig. Frige oro och rädsla och öppna dig för nya möjligheter.
Vi genomför retreaten i full respekt för restriktionerna och finns osäkerhet så ställer vi in med full återbetalning. Läs mer här.


Med kärlek,
Helena

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln